5 populaire lampenkapontwerpen voor uw thuiskantoor

Interieur en decoratie - Tips & Tricks

Lampenkappen zijn stijlvolle en mooie elementen van uw thuiskantoor. Om een ​​overtuigend statement te maken met uw lampenkappen, moet u ervoor zorgen deze te coördineren met uw meubels en stoffering. Met een nieuwe lampenkap kunt u een persoonlijk tintje geven aan uw kleurenschema en stofontwerp. Bij het kiezen van lampenkappen voor de interieurs van uw thuiskantoor, zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden.

Drumvormige lampenkappen

Een zeer populair lampenkapontwerp voor uw thuiskantoormeubilair dat u in bijna elk stijlvol designtijdschrift voor thuis zou vinden, om nog maar te zwijgen van de meeste huishoudens, zijn de vat- of trommelvormige lampenkappen. Deze lampenkappen geven niet alleen voldoende licht, maar zijn ook de centrale focus van een kamer vanwege hun royale afmetingen en onderscheidende stijl

Vloerlampen

Als het gaat om het instellen van de juiste sfeer in een kamer, voegen staande lampen een vleugje stijl en klasse toe aan uw thuiskantoormeubilair. Bij het kiezen van een staande lamp, moet u rekening houden met de algemene tijd van de kamer. Voor moderne moet je op zoek naar moderne staande lampen zoals Japanse papieren lampen en voor een traditionelere omgeving, je moet een lamp in antieke stijl selecteren, zoals een vloerlamp in Tiffany-stijl.

Moderne lampenkappen

Moderne lampenkappen zijn er in een groot aantal verschillende stijlen en kunnen ook als corpuselementen worden gebruikt. Deze lampenkappen hebben extra veiligheids- en draagbaarheidseigenschappen waardoor ze gemakkelijker te gebruiken zijn en in uw thuiskantoor kunnen worden geplaatst.

Belvormige lampenkappen

Lampenkappen hebben een antieke uitstraling die zorgt voor een tijdloos elegant decor. De lampenkappen zijn het populairst en het meest veelzijdig; hun dramatische verlichting creëert ideale accessoires voor elke dag. Deze lampenkappen zijn verkrijgbaar in een reeks kleuren die passen bij uw interieur. Gebruik een lampenkap met schelpbodem in combinatie met antiek kantoormeubilair. Een vierkante kloklamp zou perfect zijn in een meer eigentijdse setting.

Lampenkandelaar met kroonluchter

De lampenkap van de kroonluchter kan weelderige charme toevoegen aan het kantoormeubilair van uw huis en zorgt voor zachte helderheid in de kamer. Je hebt twee opties & ndash; & lsquo; clip-on & rsquo; type schaduw of & lsquo; Gimbel & rsquo; stijltinten met ringen die in de kroonluchter passen & s; s lamphouder. Beide typen zijn meestal beschikbaar in 7-inch kleuren.