6 Decoratietips voor aanstaande moeders

Interieur en decoratie - Tips & Tricks

U hebt dit advies waarschijnlijk duizend keer en vaker gekregen, maar er kan nooit genoeg aandacht aan worden besteed. Met een nieuwe baby moet je huis schoon en veilig blijven om een ​​mooie omgeving voor je kleintje te creëren. Je huis moet vol licht, kleur en gelach zijn. Hier zijn een paar decoratietips voor aanstaande moeders.

Functionele opbergruimte

Een georganiseerd huis is een efficiënt huis. Investeer in een functionele, maar stijlvolle opbergruimte die je kunt wegstoppen als je klaar bent met het gebruiken van speelgoed of rommel. Zorg ervoor dat je alles na gebruik op zijn plaats stopt om wanorde te voorkomen. Vergeet niet dat er nachten zijn waarop je je baby midden in de nacht heen en weer zult dragen en dat je niet zou willen struikelen over een verkeerd geplaatst boek, speeltje of stoel. Vergeet ook niet te investeren in het beste verkoelende kussen voor zulke nachten.

Wasbaar behang

Laat een baby bij u thuis verwachten dat uw muren af ​​en toe worden geraakt door plasstralen, krijt, markers, plakkerige vingers en voedsel. Dankzij wasbaar behang kun je eenvoudig alle rommel opruimen met een scrub. Je kunt je muren ook opnieuw schilderen met afwasbare platte verf.

Ramen kinderkamer

Welke raamplaatsing u ook in de kinderkamer plaatst, zorg er wel voor dat deze op elk moment van de dag in de nacht kan worden nagebootst. Verduisterende tinten worden sterk aanbevolen. De duisternis zal de ogen van de baby in geen tijd laten vallen.

Vergeet de vloer niet

Na de baby zul je je realiseren dat de meeste van je dagen op de grond worden doorgebracht. Op deze verdieping verandert u luiers, hebt u speeltijd, oefent u nieuwe trucs, leert u onder andere kruipen. Vandaar dat het essentieel is dat je een beetje nadenkt in de vloer als je thuis bent en ergens gaat eten; cor. Investeer in tapijten met een zacht oppervlak die de meeste open verdiepingen in uw woning bedekken. Als je een tapijt hebt, zorg er dan voor dat het professioneel wordt schoongemaakt voordat de baby arriveert om alle stof te verwijderen. Vervang het tapijt indien nodig door een kleurrijker ontwerp.

Maak ruimte voor kleding die niet past

Die kleine rompertjes en pyjama’s passen niet voordat je het weet. Ze groeien zo snel op. Creëer ruimte voor alle kleren die je baby zal ontgroeien. Maak ze schoon en vouw ze netjes. Je kunt daarna schenken, doorgeven of ze veranderen in kleden.

Handhaaf een schone eetruimte

Dit is een van de belangrijkste gebieden van uw huis. Dit gebied moet regelmatig worden schoongemaakt en ontsmet om er zeker van te zijn dat er niets is gecontamineerd. Plaats alle voederitems in een schoon, organisch en ontsmet gebied.

Aanstaande moeders moeten in gedachten houden dat hun baby’s niet te lang kinderen zullen zijn. Daarom moeten ze bij het thuis doen van hun ouders ook plannen maken voor de toekomst als de baby een peuter is. Ze moeten dit in gedachten houden bij het kiezen van hun wiegjes en het inrichten van hun kamers. Het belangrijkste is om alle gevaarlijke items uit het bereik van de baby te verwijderen.