Alles over shutters- Stijlen, materialen, kleuren en afwerkingen

Interieur en decoratie - Tips & Tricks

Een nieuw huis laten bouwen? Stelt u zich eens voor hoe u in opstand komt met het gebruik van stijlvolle, veelzijdige en efficiënte luiken binnen in uw huis. De luiken spelen een vitale rol bij het verbeteren van de algehele sfeer van uw huis. Speel met de meest uiteenlopende stijlen, kleuren en premium materialen die op de markt verkrijgbaar zijn.

Shutter stijlen

Een huis kan worden getransformeerd met behulp van stijlvolle en veelzijdige luiken voor thuis, die passen bij het hele decor en de constructie van het pand. Of uw huis nu in een eigentijdse stijl is of een continentale caféstijl is, zoek naar een breed assortiment luiken op de markt om de beste stijl voor uw huis te vinden. Of het nu gaat om een ​​gewone klassieke erker, een vierkant raam, een serre of wat dan ook, wees creatief met uw binnenluiken. Meer dan alleen deur- en raambekleding, luiken voegen een onderscheidende toets toe aan uw huis.

Terwijl u op zoek bent naar de meest geschikte luiken voor uw huis, moet u rekening houden met de beschikbare ruimte en de hoeveelheid licht die u in de verschillende gebieden wilt betreden. De meestgebruikte sluiterstijlen zijn inclusief & ndash; Volledige hoogte, Tier-on-Tier, erker, café-stijl, serre, dakraam, speciale vormen, Franse deur, patio deur etc.

Materiaalkeuzes

Maak optimaal gebruik van de beschikbare ruimtes tijdens het ontwerpen van het meubilair van uw huis. En stel je je getransformeerde huis voor met premium en op maat gemaakte luiken van de beste materiaalkeuzes die beschikbaar zijn in verschillende kleuren, texturen en afwerkingen. Shutters die veelzijdig zijn en een hoogwaardige afwerking bieden, zijn degenen die het beste geschikt zijn voor elke huisstijl. De materiaalkeuze hangt af van de smaak en het budget van de huiseigenaar. Maar zorg ervoor dat u de beste voor uw huis krijgt, rekening houdend met uw vereisten.

Kleuren en afwerkingen

Tenslotte, de kleurkeuze en de afwerkingen zijn de belangrijkste componenten die de inrichting van uw huis kunnen maken of breken. Kies voor plantation shutters omdat ze algemeen bekend staan ​​om hun afwerking en hun veelzijdigheid. Er is geen kleur, geen ruimte en geen afwerking die niet goed past bij de plantation shutters. In het Verenigd Koninkrijk zijn witte luiken erg populair, maar het is goed om een ​​aantal uitnodigende kleuren toe te voegen aan de binnenluiken van uw huis. Sommige in de volksmond gebruikte kleurkeuzes zijn:

Turkoois: het is een tint die een mengsel is van twee mooie kleuren blauw en groen. Deze kleur wordt toegepast op de luiken om uw mooie huis op te troeven.

Statig rood: deze kleur is op zichzelf al aantrekkelijk en een groot aantal mensen vinden het aantrekkelijk. Het complimenteert het historische gevoel van een huis zonder een greintje benauwdheid te geven. Deze kleur is gewaagd maar toch elegant om te worden gebruikt op de voordeuren van een huis.

Elegant Indigo: deze kleur past het beste bij het huis in historische en Victoriaanse stijl. Omdat een Victoriaans huis in staat is om te genieten van schitterende kleurenkeuzes. Zo’n architectuur heeft zoveel details dat het een donkere of felle kleur vraagt ​​om de aandacht van de voorbijgangers te trekken.

Optionele extra’s

Of het nu gaat om de nieuwe luiken zelf of om het veranderen van de bestaande luiken, kijk uit naar de optionele extra’s die in principe zijn ontworpen om u te helpen uw visie te realiseren. De optionele extra’s zijn in principe inclusief aangepaste kleurkeuzes, verduistering in de kamer, enz. Ontwerp en versier uw nieuw gebouwde huis met behulp van stijlvolle en veelzijdige huisluiken.