Badkamerkranen ideeën om de ruimte een georganiseerde en verrukkelijke uitstraling te geven

Interieur en decoratie - Tips & Tricks

We weten allemaal dat de meest ongesorteerde plek in huis de badkamer is. Het wordt altijd bewoond door toiletartikelen, handdoeken en andere snuisterijen. Het uitsnijden van sommige items is een vervelende klus, maar het bij elkaar optellen van badkamerkasten is een geweldige manier om de ruimte een georganiseerde aantrekkingskracht te geven. Dit komt omdat badkamerkasten met opbergvakken worden geleverd met planken en laden en boven de pot kunnen worden geïnstalleerd, op de muur of boven of naast de gootsteen kunnen worden gemonteerd. Het zijn de stukken die het decor vormen voor de rest van het badkamerdecor. Dus als rommel in uw badkamer uit de hand loopt, is het hoog tijd om deze badkamermeubels te bekijken.

1. Wandkast: gebruik maken van elke centimeter van de badkamerruimte is een essentieel ding om te overwegen. Dus hing een handgemaakte badkamermeubel op de lege muur en gebruik de ruimte verbazingwekkend. De verschillende secties of compartimenten kunnen verschillende badkamerbenodigdheden opslaan met behoud van een georganiseerde uitstraling.

2. Betegelde kast: als u uw badkamer een eenvoudige en minimalistische uitstraling wilt geven, ga dan voor de betegelde kast en installeer deze onder de gootsteen. Dit soort opstelling biedt niet alleen een tekstueel contrapunt op de badkamervloer, maar zal ook de inrichting van de ruimte verbeteren. Ook bieden ze vanwege hun rechte en slanke structuur voldoende ruimte om snuisterijen op te bergen.

3. Opslagtoren: Heb een ingebouwde opslagtoren in de badkamer en bewaar de handdoeken mooi. Dit soort opstelling zal visuele interesse brengen en kleur en textuur toevoegen aan de ruimte. Opslagtorens worden geleverd met open legborden en bieden dus voldoende ruimte om ook andere benodigdheden te bewaren.

4. Opslagladder: vrijstaande opslagplanken zijn een geweldige manier om een ​​stijl en klasse aan de badkamer te geven. Met de verschillende niveaus kunt u de items mooi sorteren. Ze zijn ook draagbaar en kunnen dus in elke hoek of lege ruimte in huis worden bewaard. U kunt de opbergladder ook naar eigen smaak personaliseren en nodig hebben.

5. Vintage-geïnspireerde opslag: als je een badkamerinrichting in vintage-stijl hebt, gebruik dan slechts twee rieten manden en plaats ze op een plank. Dit zal helpen om de essentiële badkamer bij de hand te houden en de ruimte visueel aantrekkelijk te maken. Je kunt ze ook personiseren om een ​​plek te hebben om handdoeken op te hangen.

6. Kunst en ambachten Inspiratie: een ingebouwde kast in de badkamer heeft een medium afwerking en laat uw ruimte een oude stijl en een eeuwige uitstraling krijgen. Ga voor de kasten met slanke gietdeuren en laden met metalen knoppen. Dit zorgt voor subtiele variaties en biedt voldoende ruimte om badkamerbenodigdheden te behouden. Kunst en ambacht badkamer kasten werken vooral goed in bungalow-stijl woningen of die waar het decoreren de nadruk legt op natuurlijke materialen, gekleurd hout en rustieke eenvoud.

7. Ingebouwde planken: als je een kleine badkamer hebt met witte en neutrale schaduw, dan kun je het uiterlijk uitbreiden door houten badkamerkasten onder de gootsteen te installeren. De laden en planken onder de gootsteen bieden niet alleen een gevarieerde opslag voor badkamerbenodigdheden, maar zullen ook verbazingwekkend ruimte besparen.

8. Spiegelkast: Zoals we allemaal weten, creëren spiegels een optische illusie waardoor uw kleine badkamer groter lijkt. Maar een eenvoudige spiegel kiezen is geen goed idee. In plaats daarvan kunt u een spiegel met opbergruimte installeren om uw dagelijkse badspullen op een overzichtelijke en eenvoudige manier achter de spiegel te organiseren. Bovendien, door de spiegelbadkast in de muur te bevestigen, zal de kleine badkamer ruimer aanvoelen.

9. Aangepaste stellingkast: de beste manier om de badkamer een georganiseerde en decoratieve uitstraling te geven, is voor de op maat gemaakte badkamermeubels. Dit idee werkt goed in onregelmatig gevormde badkamers en lades en stellingen met verschillende afmetingen maken opslag voor verschillende items mogelijk zonder de ruimte rommelig maken.

Dit waren enkele van de interessante ideeën om badkamerkasten in de ruimte op te nemen. Van de gootsteen, ijdelheid, spiegel, badkuip tot wanden, je kunt altijd verschillende ontwerpen van badkamermeubels vinden om je badkamerartikelen netjes op te bergen. Een goed georganiseerde badkamer is niet compleet zonder badkamermeubel. Het helpt u niet alleen om uw ruimte efficiënt te gebruiken, maar biedt ook een decor voor de badkamer.